• 11-05-05-10-42-37-sm2.jpg
 • 11-05-05-10-57-12-sm2.jpg
 • 11-05-05-11-21-11-sm2.jpg
 • 11-05-05-14-27-41-sm2.jpg
 • slider-photo-8.jpg

Aanmeldingsformulier

Met het aanmeldings formulier op deze pagina kun je je aanmelden voor een retraite. Vul de aanmelding in en verzend deze door op 'verstuur' te klikken. 

Annulering
Bij annulering na inschrijving vragen wij 25 euro te betalen voor administratiekosten. Bij annulering binnen tien dagen voor de retraite dient men rekening te houden met 25 euro annuleringskosten per gereserveerde retraitedag. Sangha Metta is dat bedrag dan verschuldigd wegens gemaakte kosten voor catering en organisatie.

Soms worden emails van Sangha Metta als spam gezien. Controleer regelmatig uw spambox.

Gegevens deelnemer

*Let op! Je dient alle velden in te vullen om je aanmelding te bevestigen.

NAW gegevens deelnemer

Contactpersoon die wij in noodgevallen kunnen benaderen:

Retraitegegevens

Als je bij deze retraite keuze hebt uit verschillende overnachtingsmogelijkheden naar welke gaat dan je voorkeur uit.

Meditatie ervaring

Sangha Metta biedt een omgeving van stilte en een minimum van externe prikkels waarbinnen de vipassanameditatie optimaal beoefend kan worden. Om deelnemers aan de retraite te ondersteunen in hun meditatiebeoefening vragen wij iedereen de volgende regels te volgen.
 • Het is niet toegestaan zich met andere activiteiten bezig te houden dan het beoefenen van zit- en loopmeditatie, behalve voor die activiteiten die nodig zijn voor lichamelijke verzorging.
 • Het is niet toegestaan te praten behalve met de leraren en de organisator.
 • Men behoort dagelijks aan één van de leraren de meditatie-ervaringen te rapporteren zoals aangegeven op het interviewschema.
 • Men behoort de mediatie-instructies, zoals die door de leraren gegeven worden, strikt op te volgen.
 • Men wordt verzocht vastberaden met zichzelf af te spreken om de gehele retraiteperiode te blijven. Breek dit besluit niet zonder met één van de leraren overlegd te hebben.
 • Men behoort de volgende vijf voorschriften te volgen:
  1. Niet doden.
  2. Niet stelen.
  3. Zich onthouden van sexueel contact.
  4. Niet liegen en eerlijk de meditatie-ervaringen rapporteren.
  5. Zich onthouden van alcohol, drugs, sigaretten en andere verdovende middelen.

Fysieke en geestelijke gezondheid

In de volgende vragen informeren wij naar je lichamelijke en geestelijke conditie. Deze informatie zal strikt vertrouwelijk behandeld worden.

Hoe heb je ons gevonden?

Als dit je eerste retraite bij Sangha Metta wordt, zijn wij nieuwsgierig hoe je ons hebt gevonden (meerdere antwoorden mogelijk).

Indien anders
Indien via een advertentie: in welk blad heb je over ons gelezen?
Ik verklaar dat alle verstrekte informatie waarheidsgetrouw is en dat ik geen belangrijke gegevens weggelaten heb. Ik ontsla "stichting Sangha Metta" en haar leraren van elke verantwoordelijkheid in geval van fysieke, mentale of psychische schade die kan optreden tijdens mijn verblijf in de retraite waar ik me nu voor inschrijf. Ik verklaar de gedragscode voor retraites te hebben gelezen en geaccepteerd.

Ondertekening

Ik verklaar mij verantwoordelijk te gedragen naar mijzelf, de medecursisten en de begeleiding van de retraite. Tevens verklaar ik mij aan de retraiteregels te houden en mij in geval van problemen of moeilijkheden direct tot de begeleiding van de retraite te wenden. *

Zodra ik de bevestiging van deelname heb ontvangen zal ik de kosten overmaken op het bankrekening nummer van de Triodos bank (BIC: TRIONL2U) IBAN: NL49 TRIO 0391 1582 52 t.n.v. Stichting Sangha Metta, Doomhoeve 4, 6225 DG Maastricht, NL onder vermelding van de naam van de retraite waarvoor ik mij inschrijf en mijn naam. De inschrijving is definitief zodra u de bevestiging van deelname hebt ontvangen. Voor annuleringsregeling zie betreffende retraite. * 


Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com