Boeddhistische retraites en studie in de Theravada traditie

Over Sangha Metta

‘Sangha’ is het Pali-woord voor gemeenschap en ‘Metta’ betekent liefdevolle vriendelijkheid. Vrij vertaald is Sangha Metta een netwerk van mensen die geraakt zijn door de leer van de Boeddha. Een netwerk van mensen voor wie liefdevolle vriendelijkheid een dagelijkse bron van inspiratie is. Het aanbod van Sangha Metta is bedoeld als een spiritueel toevluchtsoord voor mensen die zoeken naar de vrijheid van hart en geest die de boeddhistische leer ons voorhoudt en waarvan velen die ons voor gingen hebben laten zien dat deze leer en beoefening daadwerkelijk een uitweg biedt voor de spanning, de stress en de pijn die wij tegenkomen.

Het jezelf bekwamen in meditatie maakt dat je gaandeweg meer rust, meer vriendelijkheid en meer begrip zult ervaren, ten opzichte van jezelf en ten opzichte van anderen. Wijsheid en compassie worden zo de pijlers waarop je het leven kunt baseren. Met speciale aandacht voor diversiteit en inclusiviteit, bieden wij onder meer retraites, studieprogramma’s en doorlopende meditatiegroepen aan, die hun grondslag vinden in de vroeg Boeddhistische leer.

Doe een donatie

Omdat wij werken op Dana basis bestaan er geen financiële drempels om deel te nemen en kan in principe iedereen van ons aanbod gebruik maken. Dit dekt echter niet alle kosten, en daarom zijn aanvullende donaties nodig. Je kunt ons ondersteunen met een eenmalige, maandelijkse of jaarlijkse donatie. Dat kan via iDeal, creditcard, Paypal, of een Sepa overboeking. Je kunt hieronder het gewenste bedrag invullen, en op Doneer klikken, waarna de betaling start.

Doneer € -

De andere mogelijkheid is om geld over te maken naar onze bankrekening. Ons IBAN rekeningnummer is: NL49 TRIO 0391 1582 52 of NL 31 INGB 0008 3305 01 ten name van Stichting Sangha Metta.

Neem een stap terug uit je dagelijkse leven en kom weer helemaal tot rust

Aankomende retraites